X

O projektu

Nov, moderen stanovanjski objekt na atraktivni lokaciji v Ljubljani bo stanovalcem zagotovil visoko kakovost bivanja. Bližina trgovin, lekarne, restavracij, hotelov, univerze, muzejev in centra mesta bo omogočilo udobno bivanje. Svetli prostori dajejo domu posebno toplino, življenje pa olajša bližina in dostopnost za vse vaše aktivnosti. Izbirate lahko med 14-timi visoko funkcionalnimi stanovanji. Stanovanja so namenjena mlajšim parom, manjšim družinam, starejšim parom in študentom, hkrati pa so zaradi izjemne lokacije zelo dobra priložnost za investicijo.

eu Logo
eu Logo

Stavba je zasnovana in bo zgrajena tako, da bo ustrezala visokim standardom bivanja. V bloku je predvidenih 14 stanovanj, do katerih boste lahko dostopali iz skupne podzemne garaže, kjer boste lahko poleg osebnega vozila v prostornih shrambah parkirali tudi svoje kolo. Pritlična etaža bo imela 4 stanovanja z velikimi atriji, ki ponujajo udobnost bivanja in občutek svobode ter želenega življenja na prostem. Prvemu in drugemu nadstropju s po 5 stanovanji bo pripadal prostoren balkon, za mirno pitje kave ali sproščujoče branje najljubših knjig.

eu Logo
eu Logo

Gradnja je zasnovana za takojšnjo vselitev - na ključ. V dnevni sobi in spalnici bo položen gotovi parket. Vašo kopalnico bo krasila moderna keramika. V mrzlih dneh bo vaše stanovanje ogrevano s talnim gretjem. Bivalni prostor in spalnica bosta imela vgrajeno lokalno rekuperacijsko enoto. Kvalitetna troslojna okna in balkonska vrata z električnimi senčili bodo vaše stanovanje varovala tako v mrzlih kot toplih dneh.